Visse typer sexlegetøj skal lige gennemprøves et par gange

02 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Visse typer sexlegetøj skal lige gennemprøves et par gange

Vi mener med overskriften ikke, at man skal stå nede hos forhandleren af sexlegetøj og gentagende gange prøve det og se, om det virker efter hensigterne, eller hvad det kan holde til, før man køber det.

Men nogle gange oplever man jo med nogle produkter, man køber fra ny, at de måske er lidt stive i det og føles som noget, der lige er blevet leveret fra fabrikken.

Et godt eksempel er sko, der måske klemmer lidt, selvom størrelsen er den rette, og man kan mærke, at den ikke er helt tilpasset til ens fødder, men man får at vide, at det vil komme med tiden.

Og ganske rigtigt: efter et længere stykke tid med de nye sko, er de blevet som næsten skræddersyet til en, fordi man har gået dem til – sådan kan det også gå med sexlegetøj.

Ny, ubrugt sexlegetøj har jo ikke fundet sin ejer endnu, der måske giver det kaldenavne og har fået afprøvet det på flere måder endnu, så det bliver tilpasset den specifikke køber og bruger.

Nogle gange ser man endda, at nogle købere vælger at tilpasse det sex legtøj på en speciel måde, så det passer lige til ens specifikke behov, men som de ikke laver dem på fabrikken.

Det er en praksis, man har tilegnet sig og erfaret, at det virker godt for en, så man fortsætter med at gøre dette.

Men selv uden disse tilpasninger kan man nogle gange føle og fornemme, at man måske har fået fat i det rigtige sexlegetøj, men at det lige skal tilpasses ens behov og fantasier, hvorfor man lige bliver nødt til at tro på, at det kommer til at ske med tiden.

Derfor skal man måske vente med at sende varen retur, hvis man fornemmer, at man egentlig er på rette spor, men at “tid” er kodeordet.

Flere nyheder