Tag en omgang mobil aircondition med, når der er brug for det

20 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er næsten ikke noget værre, end når man sidder og kampsveder, når man ellers burde have det bare tilforladeligt eller tempareret.

Men vi er ikke herrer over klimaet og dagens vejr, så vi må ofte affinde os med, hvordan vejret lige indstiller sig på at være en givne dag, og så må vi tage det sure med det søde.

For vi danskere er jo gode til at brokke os over vejret, så selv når det er godt vejr med sol og varme, så synes vi, at det er for lummervarmt, og vi kunne godt tænke os lidt mere kulde.

Men vi kan jo ikke sætte os ind i fryseren, og vi kan ikke have en person til at gå ved siden af os og puste kold luft ind i os.

Men faktisk kan vi få elektronikken til at gøre det i form af aircondition til at blæse kold luft på os, og når det ligefrem er mobil aircondition, så kan man udnytte det på mange fronter.

Tag den mobile aircondition med dig hvorhen, det skal være

Nogle airconditiontyper er jo den slags, som man installerer på vægge såsom varmepumper eller klimaanlæg, men der findes også den slags, som man kan tage med sig, og det kan blive en nødvendig redning for en på især de varme dage.

Man kan nemlig få en gevaldig hovedpine, hvis man sidder i varme omgivelser alt for længe.

Hvis man nu skal i sommerhus, hvor der har været lukket tæt længe, så kan der føles ikke bare indelukket, men også meget varmt, og hvis det er sådan en dag, hvor der ikke er den mindste vind til at skabe lidt gennemtræk, så er det her, at man kan bruge den mobile aircondition.

Så kan man både selv blive nedkølet, og man kan også skabe et lidt mere mildere indeklima, der er til at holde ud.

Flere Nyheder