Så skal døren til at sættes op

25 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

En dør opstår jo ikke spontant i et hjem, hvor man ønsker den, og det er ikke så tit, at man sætter døren op, mens man er ved at bygge huset – den dør kommer først sidst i processen.

Den kan relativt let sættes op alt efter, hvad det er for en type, og man kan oftest selv gøre det, og ellers tager det sjældent så lang tid for en fagmand at installere den nye dør, om en gammel skal tages ud først eller ej.

Men den dør skal jo skaffes et sted, så skal den transporteres frem, og så skal den sættes op.
Sådan en dør kommer sjældent som et samlesæt, så man skal allerede fra starten finde ud af, hvordan man fragter den hjem fra, hvor man har købt den, hvis den da ikke bliver leveret til en.

Man skal jo også lige finde ud af, hvor den dør skal stå, indtil man går i gang med selve arbejdet at sætte den op.

Dörrar

Pas på med den dør!

Det er klart nemmest, hvis man er flere om at bære den, for selvom det skulle lykkes en at kunne bære den alene, så er det svært at manøvre den og se, hvor langt ud i enderne den stikker.

Dog er tre mennesker måske lige i overkanten til at bære den; så skal den tredje person helst være en, der koordinere og dirigere de to andre, der er ved at slæbe døren.

For man undgår også, at man kommer til at støde ind i ting og sager, som man kan ødelægge eller ridse – og det samme kan jo komme til at ske med selve døren!

Det er ikke kønt at skulle sætte en dør op, som der er ødelagt fra starten, eller som man skal hen at fikse, før man kan bruge den.

Flere Nyheder