Gulvafslibning Valby – Din garanti for flotte resultater

03 november 2021 Athene Eriksen

advertorial

Gulvafslibning Valby – Så dit hjem står som nyt 

Er dine gulve begyndt at se lidt trætte ud? Så er det måske på tide at friske dem op. Dette kan blandt andet gøres ved en gulvafslibning eller afhøvlning, afhængigt af hvilken type gulve du har i din bolig. Ved du ikke helt specifikt, hvilken træsort der eksempelvis er tale om? Så kan du være helt rolig, det gør din lokale fagmand. Dette er nemlig afgørende, for hvilken type af behandling, som er ideel for netop dine gulve. For at give en overskuelig og transparent samling på disse muligheder, kan du se med på følgende: 

• Planke- og massive gulve: Her kan udføres både afhøvlning og afslibning
• Parketgulve: Kan generelt afslibes, men kan dog ikke klare en afhøvlning, ved dybere hakker og ridser
• Laminatgulve: Kan ikke slibes og skal udskiftes. Fremtidige renoveringer bør tages i mente
• Lamelgulve: Kan nogle gange klare en afslibning, men dette afhænger af slidlaget på disse

Hvad spiller ind på opgavens udførelse? 

Dette kan som tidligere nævnt, afhænge af forskellige detaljer. Heriblandt typen af gulve, hvor mange typer af behandlinger som skal udføres eller om gulvet helt skal udskiftes. Det har også noget at skulle have sagt, præcist hvor i dit hjem arbejdet skal udføres, eksempelvis: soveværelse, køkken eller entré. Du vil altid kunne regne med dine lokale fagmænd, til at give dig den rette rådgivning og indblik i din individuelle situation, så du ved at resultaterne vil matche dine forventninger. 

Er der garanti på arbejdet? 

Du vil modtage en garanti på 2-10 år, afhængigt af den individuelle opgave. Derudover er alle tilbud skræddersyede og specielt tilpassede, til netop din situation. Så kan du altid føle dig tryg og sikker, uden at betale for meget. 

Modtag et uforpligtende tilbud, på gulvafslibning i Valby, så er du i gode hænder.

Flere Nyheder