Flot og skinnende gulv med en professionel gulvafslibning

By:

Er dit hus eller din lejlighed udstyret med et lækkert massivt trægulv? Så kan du roligt regne dig selv som heldig. Trægulve er nemlig i særdeles høj kurs på det danske ejendomsmarked, og mange bolig købere går målrettet og specifik efter boliger med ægte trægulve.

Dette skyldes, at der bliver længere og længere mellem huse og lejligheder, hvis gulve er beklædte med træværk. Mange boligejere vælger nemlig en anden løsning end træ, når gulvet skal skiftes, eller som følge af praktiske hensyn eller modeluner.

Lige for tiden er det for eksempel højeste bolig indretnings mode at lade sine gulve beklæde med beton eller cement – eventuelt epoxy – for at fremme det minimalistisk urbane og industrielle look. Og familier med små børn eller dyr vælger ofte den nemme løsning, som består i syntetisk klik parket i laminat – en gulvbelægnings type, som er køn, funktionel, nemt at rengøre og en del mere slidstærk og modstandsdygtig end det organiske træværk.

Hvordan får jeg mit trægulv pænt igen?

Måske har du selv overvejet at gå samme vej, af den simple grund at dit trægulv er blevet så grimt at se på – og så ubehageligt at betræde – at du faktisk ingen glæde har af det længere. Men her bør du træde et skridt tilbage – for det kan med stor sandsynlighed sagtens lade sig gøre at få dit trægulv til at stråle på ny.

I langt de fleste lignende tilfælde kræver det nemlig blot en grundig og effektiv gulvafslibning, udført af en professionel gulvmand, og en efterfølgende plejende behandling med for eksempel lud, sæbe, olie, lak eller maling.

Hvilken form for behandling, du vælger, kommer an på dine egne ønsker og dit temperament. Din gulvmand vil kunne yde professionel rådgivning og vejledning i denne henseende – læs mere om gulvafslibning i Frederiksberg på jigulvservice.dk

Posted in: gulvafslibning