Find udstyr, tilbehør og ingredienser til din ølbrygning

15 april 2021 Astrid Pedersen

Foråret og sommeren står for døren – og snart kan man nyde en kølig, velsmagende øl i solen sammen med vennerne. Skal sommerens øl være af egen produktion, er det nu du skal i gang.

Har du længe gået med en lille brygmester i maven er det på tide at leve drømmen ud, og anskaffe dit eget hjemmebryggeri. Ølbrygning er en både sjov og givende hobby. Det kræver ikke hverken megen tid eller de helst store kundskaber selv at brygge øl.

Et bryganlæg til nybegyndere kan sagtens stå under køkkenbordet eller i et hjørne i bryggerset og passe sig selv mens de gyldne dråber brygges færdig. Og så koster det nødvendige brygudstyr ikke spidsen af en jetjager – det er blot et spørgsmål om at finde det rette sted at handle.

Køb dit brygudstyr hos Hjemmebryggeren – så får du mere for pengene

Hvis du ikke har lyst til at punge de helt store summer ud på brygudstyr i begyndelsen af din brygmester karriere kan du med fordel købe alt hvad du skal bruge hos Hjemmebryggeren.

Hjemmebryggeren er leveringsdygtig i begynder sæt til ølbrygning – de såkaldte Starter Boxes – og dertil de smarte All Grain Kits som indeholder samtlige ingredienser til brygning af forskellige øltyper i nøje afmålt forhold. Ølbrygning kan simpelt hen ikke slå fejl når du anvender en Starter Box og en All Grain Kit – og du vil kunne brygge op til tredive liter lækker øl ad gangen på den måde.

Således vil din Starter Box have tjent sig selv hjem i løbet af nul komma fem. Får du hernæst lyst til – og mod på – at opgradere dit brygudstyr kan du investere i et af de lækre og bruger venlige Brewster Beacon bryganlæg som også kan købes online hos Hjemmebryggeren.

Du kan se det store udvalg af brygudstyr og ingredienser til ølbrygning på https://www.hjemmebryggeren.dk/ 

Flere Nyheder