Få hjælp fra elektriker i Holte hvis strømmen forsvinder

15 december 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Måske kender du fagbetegnelsen autoriseret elektriker eller el installatør – og du har måske engang haft en sådan på besøg hvis der skulle rodes med strømmen. Men hvornår har man egentlig ellers brug for en elektriker?

Tilkald en elektriker når strømmen går

De fleste af os har prøvet at stå uden strøm i boligen. Der kan for eksempel ske det at en sikring springer således at visse apparater og lamper går ud.

Dette kan klares forholdsvis nemt ved at skifte den sikring som hører til strømkredsen til hvilken de enkelte apparater tilsluttet. Husk dog at slukke hvert enkelt apparat på kontakten inden du skifter sikringen. Ellers bliver den øjeblikkelige spidsbelastning ved opstart for høj – og du risikerer at den nye sikring springer med det samme.

image

Der kan også ske det at et helt område mister strøm i kontakterne. Hvis strømmen går i hele din bolig bør du sikre dig at det ikke er et generealt problemt i hele området. Hvis der for eksempel ikke er lys i gadelygter eller lyskryds uden for dit vindue, eller hvis naboerne også mangler strøm, er der sandsynligvis tale om et generelt strømsvigt. Og så skal boligforeningen eller kommunen alarmeres – du behøver ikke selv at ringe til en elektriker.

Men hvis strømsvigtet udelukkende gør sig gældende for din bolig er der noget galt. I så tilfælde bør du få fat på en autoriseret elektriker eller el installatør. Så er der nemlig noget galt med forsyningen til din generelle adresse. Og så er det professionelle fagfolk som skal på banen.

Find dit lokale elektriker firma i Holte

Søger du en dygtig elektriker i Holte som kan hjælpe dig med dine elektriske installationer kan du med fordel opsøge Søkvist El-Anlæg A/S. Hos Søkvist El-Anlæg A/S kan du altid få et skarpt tilbud på elektriker arbejde i din bolig – læs mere på sokvist.dk

Flere Nyheder