Erstatning og forsikring – Din sikring i erhvervs- og privatlivet

21 juli 2020 Athene Eriksen

Forsikring og erstatning – Din tryghed i livet 

Vores virksomhed har sine rødder, helt tilbage til starten af det forrige århundrede. Vi er fortsat med at udvikle os siden og har nu 95 ansatte, fordelt på vores hovedkontor i Århus og vores anden base i København. Samlet set har vi 1438 års erfaring, som vokser dag for dag. Dette er spredt over 20 forskellige områder af både dansk og international lovgivning, hvilket blandt andre inkluderer de juridiske aspekter, af forsikring og erstatning.

Vi repræsenterer nu en stor del af de førende danske og udenlandske forsikringsselskaber, der driver forretning i Danmark. Derudover bistår vi offentlige myndigheder, regioner, forsyningsvirksomheder og erhvervsvirksomheder, med erstatnings- og forsikringsretslige forhold. Forsikring er med til at give dig tryghed, både som privatperson og virksomhedsejer.

Skulle et uheld forekomme, er det din garanti for erstatningen af dit tab. Der kan ske uforudsete situationer for enhver og derfor har denne garanti stor værdi, hvis uheldet skulle være ude. Vigtigheden af dette må derfor ikke undervurderes, men at tegne den rigtige forsikring kan være kompliceret, eksempelvis ved drift af en større virksomhed. Derfor vælger mange at associere sig med professionelle advokater, med en juridisk baggrund indenfor det specifikke område. 

Vi kan bl.a. tilbyde dig rådgivning indenfor følgende områder af lovgivningen: 

  • Erhvervs- og produktansvar
  • Offentligretligt erstatningsansvar
  • Professionsansvar, herunder for rådgivere og entreprenører
  • Motoransvar
  • Privat ansvar
  • Personskadeerstatningsret
  • Personforsikringer, herunder arbejdsskadeforsikring.

Disse omfatter størstedelen af de mest gængse løsninger, som privatpersonen eller en virksomhed kan have brug for. Vi er et fremseende og løsningsorienteret firma og tager derfor specielt hånd om hver individuelle sag. Vi bestræber os på at finde de mest praktiske og rationelle løsninger, som har til formål at skabe de mest gunstige og økonomiske optimeringer for vores klienter.  

Har du brug for at sparre med en professionel advokat omkring den bedste løsning for dig eller din virksomhed? Så kan du med fordel gå ind på Holst Advokaters hjemmeside, hvor du vil kunne finde mere information omkring dette. 

Flere Nyheder