En vibrator gennem tiden

02 juni 2018 Anders Lundtang Hansen
En vibrator gennem tiden

En vibrator kan måske virke som noget, der er en forholdsvis ny opfindelse, og den elektriske form for en dildo, der bevæger sig i hastige ryk, er skam i det store perspektiv også en nyere opfindelse, men forgængeren – den almindelige dildo – kan spores langt tilbage i tiden og forskellige vegne i forskellige former. Her vil vi gennemgå nogle af de utrolige historiske eksemplarer på vibratorer, ergo også dildoer, som mennesket gennem tiden har opfundet for at opnå nydelse.

Hvis du savner at finde en helt splinterny vibrator, så anbefaler vi at kigge her: https://www.belugi.dk/vibratorer

Var du for eksempel klar over, at den ældste form for en dildo kan spores tilbage til år 26.000 før Kristi fødsel? Den blev fundet i det land, man ofte forbinder med ekstrem-sex: Tyskland. 
Det var en statue af en pik/fallos, så allerede dengang – kan man lidt groft tolke det til – blev mandens lem tilbedt. 

En anden underfundig ting er faktisk, at selv den kristne Bibel ikke er så from, som man skulle tro. Deri bliver det direkte nævnt, at nogle tildelte smykker blev omdannet til figurer af mænd, som der blev “horet med”.

Når vi bevæger os over til det gamle Grækenland, så havde man også dengang opfundet dildoer. De var lavet af læder.

Men lysten efter nydelse fik hurtigt udviklingen til at tage kvantespring, så da vi når til Italien mellem 1300- og 1400-tallet, så har man allerede skabt dildoer af både elfenben, træ og læder, OG man havde fundet ud af, at der skulle smørelse til, så glidecreme blev benyttet i form af olivenolie.

Omkring det 17. århundrede havde man skabt sådan en så virkelighedstro dildo, at den endda kunne gengive en ejakulation og komme. Sæden bestod i denne dildo-form af honning.

Og angående vibratorer, så så den første faktisk dagens lys helt tilbage i år 1905, så mennesket har hurtigt haft lyst til at udvikle sig på området med remedier og erstatninger i sexlivet.

Flere nyheder