En blog om hus og have åbner op for mulighederne

04 januar 2021 admin

Åbner op for gode muligheder

En blog om hus og have kan være anvendelig, hvis du står og undrer dig over, hvad du liiiige skal gøre med haven eller det nye værelse i huset. Den kan især være rigtig brugbar, hvis du også har brug for lidt inspirerende læsning, for du kan altid blive klogere på hus og have. 

Bloggen kan derfor åbne op for gode muligheder for, hvad du eksempelvis skal gøre med din udestue eller havestue, som bare står og rent ud sagt blomstre, fordi den ikke ved, hvor den skal gøre af sig selv. Og du ved måske heller ikke, hvor du skal gøre af dig selv, når du står overfor renoveringen. Men så skal du bare huske din husblog. 

Gode fifs 

Der er nemlig nogle ting, som du kan overveje, når du skal gå igang med din udestue. Som så enkle ting, som hvad farven på udestuen skal være, kan have afgørende betydning for det fremtidige look på din udestue. Hvis du for eksempel elsker roser og går meget op i denne blomsterart, kan det være en god idé at overveje en rødlig væg. 

På den måde kan roserne matche godt med farverne og skabe en god harmonisk balance i din nye udestue.

Et andet godt fif er også at inkorporere naturens materialer ind i udestuen. En ny Arne Jacobsen stol passer måske godt ind i designer hjemmet, men ikke ind i udestuen. Derfor skal du tænke over, om lidt mere trælige og naturmøbler passer bedre ind. Det giver et mere autentisk look og skaber også en bedre dynami i udestuen. 

Det går også perfekt hånd i hånd med det faktum, at man aldrig skal være bange for at bringe hyggen ind i hjemmet. Læg en rødlig dug på bordet, hæng et gammelt maleri op eller noget helt andet; hygge kan man aldrig få for meget af. 

Flere Nyheder