Derfor skal du vælge trelagsglas til dine døre med ruder i

10 november 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Skal du have nye døre med ruder i din bolig, for eksempel franske døre, er det vigtigt, at du vælger nogle med trelagsglas, hvis det er yderdøre. Trelagsglas isolerer nemlig din bolig meget bedre. Det betyder, at du får nemmere ved at varme den op, og at du derfor ikke har en lige så høj varmeregning. 

I dag har du mulighed for at vælge mellem trelagsglas og tolagsglas, når du køber en dør. Tolagsglas er fint, hvis du for eksempel vil sætte et vindue op i et skur, et udhus eller en garage, men det er ikke noget, som du bør gå med til din bolig. Der er standarden ved at blive, at du bruger trelagsglas, og det er da også klart det mest behagelige for dig at gøre. 

Et godt sted for dig at købe døre med ruder i trelagsglas er klarwindows.co.uk. De har mange forskellige døre, som du kan vælge imellem, mange af dem med ruder i. Døre med ruder i giver mere lys til boligen og gør det muligt for dig at se udsigten, de er derfor oplagte for dig at vælge. Se mere på https://klarwindows.co.uk/external-doors/french-doors 

image

Overvej, om du kan få energitilskud 

Hvis du foretager et tiltag, der isolerer din bolig bedre, har du mulighed for at søge om energitilskud. Hvis du får det, sænker det selvfølgelig prisen på din nye dør markant. Det er derfor oplagt for dig, at du overvejer, om det er noget for dig. 

Hvis du gerne vil sænke prisen på din nye dør yderligere, bør du også tænke over, hvilke materialer døren er fremstillet i. Træ/alu er for eksempel billigere end træ, samtidig kræver det ikke vedligeholdelse, som træ gør. Det kan derfor være et oplagt sted for dig at spare både penge og tid, uden at du går ned på kvalitet. 

Flere Nyheder